Pályaválasztási tanácsadás

Kedves Fiatalok, Szülők és Karrierváltáson Gondolkodók! 

Eljött az az idő, amikor döntenetek kell a jövőről? Nem tudjátok, melyik irányba induljatok, milyen szakmát vagy iskolát válasszatok? 

 Tizenévesként folyton azon rágódsz: „Mihez kezdjek az életemben?” vagy „Melyik szakma illik hozzám a leginkább?”. Ebben a döntő jelentőségű időszakban jól jön egy sokat látott, tapasztalt szakember támogatása. 

Pásztor László vagyok, immár több éves tanácsadói tapasztalattal. Segítek abban, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő utat. Nálam nem csak egyszerű tanácsokat kapsz. Alapos egyéni konzultációval, és a legújabb piaci trendek ismeretében kísérlek el ezen az úton. A közösen eltöltött idő alatt rájövünk, mi az, ami igazán motivál, milyen képességek rejlenek benned, és hogyan alkalmazhatod azokat a legjobban a munka világában.

Miért érdemes engem választanod pályaválasztási tanácsadóként? A válasz egyszerű: mert az életpályám tanúsítja, hogy képes vagyok az alkalmazkodásra, a fejlődésre és az önképzésre. A gimnáziumi évek alatt én voltam az a különc fiú, aki a kihívások, akadályok ellenére megtalálta azt, ami igazán hozzám illik. Az életem során megtanultam, hogy az olvasás, a tanulás és az újrakezdés erőt ad, és segít abban, hogy megtaláljuk a helyünket a világban. Azt szeretném, hogy ezt te is megtapasztald. 

Azt vallom, hogy minden emberben rejlik valami egyedi. Az én feladatom, hogy segítsek ezt megtalálni és kiaknázni. Biztos vagyok benne, hogy a pályaválasztás nemcsak egy döntés, hanem egy izgalmas utazás, felfedezés is. Én melletted leszek ezen az úton. Támogatlak abban, hogy megtaláld azt a pályát, amely a szenvedélyedhez és képességeidhez illik. Az új lehetőségekben rejlő kihívásokhoz pedig együtt készítelek fel. 

Válaszd a biztos utat! Lépj kapcsolatba velem, és közösen alakítjuk át a jövődet.